Osveženo 23-10-2023

Zavezani smo k varovanju vaših osebnih podatkov. To obvestilo o zasebnosti opisuje, kako zbiramo in obdelujemo osebne podatke, ki jih prejmemo od vas v povezavi s tem spletnim mestom, in kako nas lahko kontaktirate, če imate dodatna vprašanja v zvezi z našo obdelavo vaših osebnih podatkov.

1. Katere osebne podatke bo PHARMACOM obdeloval?

PHARMACOM bo vaše osebne podatke obdeloval v skladu z naslednjim opisom.

1.1 PHARMACOM bo osebne podatke, navedene v tem poglavju 1.1, obdeloval za dosego našega zakonitega interesa, da vam zagotovi informacije, ki ste jih zahtevali:

  • Ime in priimek,
  • e-pošta
  • in telefonska številka.

1.2 PHARMACOM bo osebne podatke iz tega oddelka 1.2 obdelal za dosego našega zakonitega interesa, da se odzove na vaša sporočila, ko komunicirate z nami:

  • e-pošta,
  • kontaktni podatki,
  • dodatne informacije, ki ste jih navedli v prostem besedilu

1.3 PHARMACOM bo osebne podatke iz tega oddelka 1.3 obdelal, da bi vam zagotovil sporočila za javnost na podlagi vaše privolitve, pridobljene ob začetku naročanja na naša sporočila za javnost.

  • Elektronski naslov

2. Kako in zakaj PHARMACOM uporablja vaše osebne podatke?

2.1 Poleg zgoraj navedene uporabe in namenov uporabljamo vaše osebne podatke za upravljanje in izboljšanje tega spletnega mesta, za naše notranje evidence, za statistično analizo uporabe spletnega mesta in (če je to primerno) za izvedbo vaših naročil izdelkov in/ali za kontaktiranje z vami v zvezi s prodajo ter kot del naših postopkov za odnose s strankami.

2.2 Zbiranje osebnih podatkov s strani družbe PHARMACOM temelji na potrebi po izvedbi zgoraj navedenih postopkov. Kolikor PHARMACOM uporablja osebne podatke za izboljšanje tega spletnega mesta ali za analizo statističnih podatkov, je podlaga za zbiranje podatkov zakoniti interes družbe PHARMACOM za izvajanje takšnih izboljšav in analiz. Ker se ne bodo obdelovali občutljivi osebni podatki in je obdelava omejena, je družba PHARMACOM sklenila, da njen zakoniti interes za izvajanje izboljšav in analiz prevlada nad vašim interesom glede zasebnosti.

2.3 Osebni podatki, zbrani in obdelani pri komuniciranju z nami, temeljijo na našem zakonitem interesu za podporo našim zaposlenim, strankam in strankam ter za zagotavljanje sledljivosti. Ker ste podatke posredovali prostovoljno in je obdelava omejena, je družba PHARMACOM sklenila, da vaši interesi glede zasebnosti ne prevladajo nad našim zakonitim interesom.

2.4 Obdelava vašega e-poštnega naslova, ko se naročite na naša sporočila za javnost, temelji na vaši privolitvi. S strinjanjem s splošnimi pogoji pred oddajo sporočila, se hkrati tudi strinjate z obdelavo vaših osebnih podatkov izključno za namen komunikacije s podjetjem Pharmacom d.o.o..

3. Prenos osebnih podatkov

3.1 Za navedene namene se osebni podatki ne bodo prenesli v države zunaj EU/EGP, Evropskega gospodarskega prostora.

3.2 Zbrane in shranjene osebne podatke uporabljajo izključno podjetja v skupini PHARMACOM, razen v naslednjih primerih, ko lahko podatke posredujemo tretjim osebam:

  • Kadar to zahteva zakon;
  • kupcu ali morebitnemu bodočemu kupcu našega podjetja in/ali;
  • naslednjim kategorijam ponudnikov storitev, ki jih imenuje družba PHARMACOM in ki zagotavljajo storitve, povezane s tem spletnim mestom ali njegovimi funkcijami, vendar le v obsegu, ki je potreben za zagotavljanje teh storitev:

3.3 PHARMACOM bo sprejel ukrepe za zaščito vseh osebnih podatkov, ki so bili preneseni tretji osebi ali so bili preneseni v druge države, v skladu z veljavnimi zakoni o varstvu podatkov in kot je navedeno zgoraj.

4. Pravice do informacij in dostopa

4.1 Kadar koli lahko zahtevate popravek ali izbris svojih osebnih podatkov. Vendar upoštevajte, da izbris lahko pomeni, da družba PHARMACOM ne more obdelati zahtevkov ali naročil. Pravico imate zahtevati kopijo svojih osebnih podatkov iz naše evidence. Pravico imate zahtevati omejitev uporabe vaših osebnih podatkov (na primer, če menite, da so podatki nepravilni) ali prenehanje uporabe vaših osebnih podatkov (na primer v zvezi z uporabo podatkov za izboljšanje spletne strani družbe PHARMACOM). Osebne podatke, ki se uporabljajo za obdelavo naročila, upravljanje vašega računa ali našega razmerja s strankami, lahko zahtevate v strojno berljivi obliki, ki jo lahko posredujete drugemu upravljavcu podatkov.

5. Piškotki

Za informacije o tem, kako PHARMACOM uporablja piškotke, da bi izboljšal izkušnjo končnega uporabnika, glejte Pravilnik o piškotkih PHARMACOM.

6. Kontaktni podatki

6.1 PHARMACOM je odgovoren za obdelavo vaših osebnih podatkov, zahteve za uveljavljanje vaših pravic, kot je navedeno zgoraj, pa naslovite na:
PHARMACOM d.o.o., STUDENEC 5E, 1260 LJUBLJANA-POLJE, SLOVENIJA

ali INFO@PHARMACOM.SI

6.2 Če imate pritožbo glede obdelave vaših osebnih podatkov s strani družbe PHARMACOM, lahko to nezadovoljstvo sporočite nadzornemu organu za obdelavo osebnih podatkov družbe PHARMACOM, Informacijski pooblaščenec, https://www.ip-rs.si/.